De bouw rekent op jou!

TeamBMN

Werk je in de sales bij BMN, dan vertegenwoordig je de grootste klantenportefeuille in de bouwbranche. Met passie en kennis van zaken zorg je iedere dag weer voor tevreden klanten. Dat doe je niet alleen, maar met het vertrouwen van je achterban: een hecht team BMN’ers. Want wat misschien voelt als een klein familiebedrijf, is in werkelijkheid met meer dan 80 vestigingen de grootste bouwmaterialengroothandel van Nederland.

Wil jij je sporen verdienen in de bouw?
Kom dan werken bij BMN!

Account Management

Stilzitten is er niet bij. Zo dynamisch de bouwbranche is, zo vaak ben jij onderweg. Naar klanten en leveranciers, voor grote en kleine projecten. In de functie van Account Manager bouw je een eigen netwerk op die je vervolgens actief uitbreidt en beheert. Met jouw sociale en communicatieve skills kun jij snel de wensen van je klanten achterhalen en de beste oplossingen leveren. Zo maak jij elke dag onze vier beloften waar: de beste service, de juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies.

Commerciële Binnendienst

De rol van Commercieel Binnendienst Medewerker is bij BMN ook wel de rol van een superheld. Jij bent namelijk de schakel tussen klanten, balie, verkoop buitendienst én logistiek. Je legt makkelijk contact en zorgt er samen met je collega’s voor dat de klant wordt voorzien van een passend advies of product. Zo maak je de klant blijvend de beste in zijn vak. Zie je? Superheld.

Balie

Gestrest of super relaxed: hoe een klant ook bij jou binnenkomt, na een koffietje met jou en advies waar hij écht iets aan heeft, verlaat hij BMN met een glimlach. Je ontvangt de klanten in de vestiging, jouw ‘trots’. Je kent het assortiment op je duimpje. En kom je er niet uit, dan krijg je hulp van je collega’s. Lijkt het je leuk om mee te denken over de leukste acties en het beste advies voor de klant? Dan is de rol van Baliemedewerker jou op het lijf geschreven. Zien we je snel? Het eerste bakkie drink je met ons!

 

Showroom

Instagram en Pinterest staan standaard in je browser geopend: de nieuwste ontwikkelingen in woonstijltrends hebben namelijk geen geheimen voor jou! Projecten – groot en klein – kun jij met jouw kennis op het gebied van interieur en exterieur van A tot Z begeleiden. Zorg jij voor een warm ontvangst en een geslaagde aftersales? Bij onze Showrooms bieden we onze klanten het hele pakket, maar wat ze écht mee naar huis nemen, is jouw advies.

 

Waarom werken bij BMN?

#TeamBMN

De bouw is de gezelligste branche die er bestaat. Werk je bij BMN, dan werk je in een hecht team van collega’s op wie je kunt bouwen. We werken hard, maar we hebben vooral veel plezier. Bij BMN zijn we nuchter, daadkrachtig en werken we graag samen, want samen sta je sterk. Het plezier in ons werk dragen we over naar onze beste vrienden in de bouw.

Bouwen aan je ontwikkeling

Met de mogelijkheden binnen BMN hoef jij je geen moment te vervelen. Wij hebben namelijk een ware academie, waarmee jij het beste uit jezelf kunt halen. De BMN Academie biedt trainingen en opleidingen voor alle medewerkers in een sales functie. Daarnaast is het mogelijk om extern opleidingen te volgen die aansluiten bij je functie. Zo kun je gericht werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling!

Wat bieden wij?

Naast een mooi salaris, gebaseerd op jouw kennis, kunde en ambitie? Wat dacht je van 25 vakantiedagen en 12 atv-dagen per jaar? En heb je nog (ver)bouwplannen? Dan is onze medewerkerskorting op ons assortiment aan bouwmaterialen natuurlijk altíjd handig. Naast de feestjes met je team, zie je al je collega’s – meer dan 1500 BMN’ers – een paar keer per jaar tijdens spectaculaire evenementen waarbij de directie je bijpraat over ontwikkelingen.

 

 

...of solliciteer direct!

Laat hier je gegevens achter dan nemen wij snel contact met je op!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, txt, xlsx, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.